Fri fragt ved køb over DKK 500,00


Se alle butikkens tilbud i denne måned: Klik Her



Follow veracuracom on Twitter



TILMELD NYHEDSBREV
Navn:
Email:

VIS INDKØBSKURV

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK
Tilbage  Vis uden moms
 
Varenummer:Rizinusolie100
Varenavn:Ricinus Olie 100 ml
Vægt:120Gram




Pris pr. stk. ved 1Stk 35,00 DKK

Pris pr. stk. ved 10Stk 31,50 DKK


  

Nardos Cosmeceuticals Ricinusolie er 100 % ren naturlig olie udvundet af ricinusbønnerne. og kan med fordel anvendes til bl.a. massage og anden hudpleje.

Kan feks bruges til: Hudpleje til ansigt og krop, Badeolie til babyer samt make-up fjerner - Anvend under hele graviditeten til at smøre maven med, så risikoen for strækmærker mindskes

Ricinusolie hedder også Castor Oil og er også kendt fra gamle dage som amerikansk olie. Olien har en afførende effekt ved indtagelse, men anvendt som hudplejeolie, har den enorme fordele frem for mange andre olier, fordi olie har en så lav molekylærvægt, at den kan trænge dybt ned i hudens lag som ligger under Stratum Corneum.

Den lægger samtidig en fin beskyttende barriere på huden, som virker fugtbevarende og forhindrer udtørring. Huden efterlades smuk, blød og smidig.

Nardos Ricinus olie er ren og naturlig, og kan benyttes af alle

Olien er glimrende som fugtbevarende pleje efter badet.


Uden parabener, parfume og farvestoffer.

INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL

Ricinus træerne kan i troperne blive op til 12 meter høje. De kaldes også for Oliepalme eller Kristpalme.
Ricinusbønnen(Castorbønnen) er en triglycerid der hvor 90% af fedtsyrekæderne er bygget op af Ricinoleic acid, Oleic acid og Linoleic acid. Ricinus olie virker betændelseshæmmende / anti-inflamatorisk ref


Relaterede varer:


        
Copyright © 1999-2011 Vera Cura A/S. Alle rettigheder forbeholdes.