Ring til os: 86 35 01 55 online@veracura.com
Gratis fragt* til postbutik ved køb over 500,- DKK .

Glycerin 1 liter ekstra ren farmaceutisk kvalitet

Vegetabilsk Glycerin 1 liter, Vera Cura Nardos
Varenr. 007169
Glycerin/VG 1000 ml - 99,5%
Ren Pharmaceutisk Kvalitet 1 liter
  (s leveringstid)
Pris pr. stk. ved:
1 Stk129,00  DKK
6 Stk119,00  DKK
10 Stk112,50  DKK
20 Stk100,00  DKK
50 Stk77,50  DKK
Køb
Produktbeskrivelse
Om Glycerin:
Glycerin kaldes også VG
Glycerin er en farveløs, lugtfri, hygroskopisk og trivalent alkohol, som er udvundet af vegetabilske fedtstoffer.
Glycerin er blødgørende og kan anvendes som smøremiddel i mange forskelligartede sammenhænge.
Glycerin indgår i alle fedtstoffer og er ved stuetemperatur meget tyktflydende.
Glycerin kaldes også glycerol eller propantriol.

Glycerin bruges til:

I kosmetik
Glycerin anvendes blandt andet i creme, lotion, salve, skintonic fordi glycerin virker blødgørende og fugtighedsbevarende. Glycerin er velegnet til alle hud- og hårtyper.
Anvendes i creme, lotion, salve, skintonic mm som en del af vandfasen.
Dosering: Op til 15%

I hjemmet
Glycerin kan bruges i mange formål i hjemmet. For eksempel:

  • Brug glycerin til at fjerne pletter på tekstil fra vin og frugt
  • Gør tøj, der kradser, blødt ved at tilsætte glycerin i sidste hold skyllevand, når du vasker
  • Fyld glycerin VG i vandlåse, som sjældent anvendes. På den måde kan du undgå lugtgener.


I produktion

  • Glycerin er basis for fremstilling af blandt andet nitroglycerin og kunstharpikser til maling og lak.
  • Glycerin bruges i fødevarer og drikkevarer som fugtighedsbevarende middel, og opløsningsmiddel, og kan bidrage til at forlænge fødevarers holdbarhed. Glycerin anvendes som fyldstof i kommercielt fremstillet fedtfattig kost og som et fortykningsmiddel i likører.
  • Glycerin bruges også til fremstilling af dampvæske fra 10-100%


Den nørdede information om Glycerin:
Glycerin er en sukkeralkohol med tre hydrofile hydroxygrupper (-OH) der er ansvarlig for glycerinens gode vandopløselighed. Glycerin har e-nummeret E422 og bruges blandt andet i fødevarer som emulgator eller stabilisator, men den må trods sin sødme ikke anvendes som sødemiddel.




Smp. 20oC

Kp. 290oC

Opløselighed i vand (20oC): fuldstændigt blandbar

Glycerin = Glycerol = VG ( Vegetabilsk Glycerin )

Glycerins formel er C3H8O3.
(kilde Wikipedia)

Har du brug for en større mængde end 1 liter? Se også vores glycerin 5 liter i vores online shop
Måske er du også interesseret i følgende produkter
Kunder der købte denne vare købte også:
Stærk muskelbalsam 100 ml, Vera Cura Nardos
Varenr. 000023

Stærk Muskelbalsam 100 ml

64,75 DKK
Pebermynteolie 30 ml, Vera Cura Nardos æterisk essentiel
Varenr. 000184

Ren japansk pebermynteolie 30 ml

49,00 DKK
 Pebermynteolie Ren japansk 100 ml, Vera Cura, Nardos
Varenr. 000368

Ren japansk pebermynteolie 100 ml

80,00 DKK