Kontakt os på 86 35 01 55 eller online@veracura.com
 

Glycerin ekstra ren farmaceutisk kvalitet

Vegetabilsk Glycerin 1 liter, Vera Cura Nardos
Glycerin/VG 1 liter – 99,5% ekstra ren pharmaceutisk kvalitet.
Pris pr. stk. ved 1Stk 129,00 DKK

Pris pr. stk. ved 6Stk 119,00 DKK

Pris pr. stk. ved 10Stk 112,50 DKK

Pris pr. stk. ved 20Stk 100,00 DKK

Pris pr. stk. ved 50Stk 77,50 DKK

  • Vælg størrelse
    Køb
    Varenummer 007169
    EAN-nummer709572007169

    PRODUKTBESKRIVELSE

    Om Glycerin
    Glycerin kaldes også VG Glycerin er en farveløs, lugtfri, hygroskopisk og trivalent alkohol, som er udvundet af vegetabilske fedtstoffer. Glycerin er blødgørende og kan anvendes som smøremiddel i mange forskelligartede sammenhænge. Glycerin indgår i alle fedtstoffer og er ved stuetemperatur meget tyktflydende. Glycerin kaldes også glycerol eller propantriol.

    Ved køb af glycerin kan du bruge det til:
    I kosmetik: Glycerin anvendes blandt andet i creme, lotion, salve, skintonic fordi glycerin virker blødgørende og fugtighedsbevarende. Glycerin er velegnet til alle hud- og hårtyper. Anvendes i creme, lotion, salve, skintonic mm som en del af vandfasen. Dosering: Op til 15%

    Glycerin kan bruges i mange formål i hjemmet
    • Brug glycerin til at fjerne pletter på tekstil fra vin og frugt
    • Gør tøj, der kradser, blødt ved at tilsætte glycerin i sidste hold skyllevand, når du vasker
    • Fyld glycerin i vandlåse, som sjældent anvendes. På den måde kan du undgå lugtgener.
    I produktion
    • Glycerin er basis for fremstilling af blandt andet nitroglycerin og kunstharpikser til maling og lak.
    • Glycerin bruges i fødevarer og drikkevarer som fugtighedsbevarende middel, og opløsningsmiddel, og kan bidrage til at forlænge fødevarers holdbarhed. Glycerin anvendes som fyldstof i kommercielt fremstillet fedtfattig kost og som et fortykningsmiddel i likører.
    • Glycerin bruges også til fremstilling af væske til damp fra 10-100%
    Den nørdede information om Glycerin
    Glycerin er en sukkeralkohol med tre hydrofile hydroxygrupper (-OH) der er ansvarlig for glycerinens gode vandopløselighed. Glycerin har e-nummeret E422 og bruges blandt andet i fødevarer som emulgator eller stabilisator, men den må trods sin sødme ikke anvendes som sødemiddel. Smp. 20oC Kp. 290oC Opløselighed i vand (20oC): fuldstændigt blandbar Glycerin = Glycerol = VG ( Vegetabilsk Glycerin ) Glycerins formel er C3H8O3. (kilde Wikipedia).
    Måske er du også interesseret i følgende produkter
    Kunder der købte denne vare købte også: