VIS INDKØBSKURV

0 vare(r) i kurven
I alt 0,00 DKK


Morgenfrue creme


Sanicare Morgenfruecreme Calendula Balsam 250 ml intensiv pleje til tør og ru hud. Dette morgenfrue ekstrakt beroliger, beskytter og blødgør tør og ru hud. Hudens naturlige fugtighedsbalance bliver genoprettet.

Morgenfruecremen asorberes hurtigt og fedter ikke. Den er velegnet som dagcreme og bodylotion. Kan også bruges til dyr.

Balsamen (cremen) er udviklet til at løse ethvert problem vedrørende tør, ru og irriteret hud.

Calendula officinalis indeholder tanniner som sammen med protein bevirker at der opnås en sammentrækkende effekt på cellevævet.

Kremen virker helende på sår og rifter også på dyr. For mennesker vil rynker og de grove linier være mindre fremtrædende. Desuden indeholder Calendula Balsam en kombination af olier - risolie, kokosolie, gulerodsolie og Calendula olie, som beskytter nærer og plejer huden, så den får liv og glans.

Vi har tilføjet vores balsam både Calendula ekstrakt og Calendula olie. Derfor kan vi sige, at vi har tilføjet det bedste fra Calendula i vores SANICARE Calendula Balsam.

Om Vera Cura A/S
Vera Cura A/S har stor fokus på sundhed og velvære. Derfor forhandler vi 100% naturlige produkter indenfor forskellige produktkategorier.

Natur hudpleje
Vores naturlige hudplejeprodukter er ofte gode til irriteret hud. Produkterne, som for eksempel vores natur bodylotion, er lavet af 100% naturlige ingredienser. Har du irriteret hud, eller vil du bare gerne have produkter, som både er gode for dig og miljøet, er Vera Curas produkter sikkert noget for dig.

Ømme muskler og led
Lider du af ømme muskler og led, kan Vera cura tilbyde dig et udvalg af naturlige produkter. Er der problemer med leddene, er vores gigt creme en mulighed. Ved ømme muskler har vi forskellige muskel cremer, der kan påsmøres de ømme muskler og give lindring. Vi har også naturlig massageolie, som for eksempel mandelolie.

Naturprodukter
Hos Vera Cura lægger vi stor vægt på planters gode egenskaber. Hvorfor bruge kræfter på kunstigt at fremstille, hvad naturen selv har sørget for? Især Tea Tree og Aloe Vera planten har igennem de seneste år vundet stor anerkendelse som naturmidler. Vera Cura fører blandt andet produkter som Aloe Vera Gel, Drikke Aloe Vera og Tea Tree olie.

Giftfrie produkter
Selv insektudryddelse kan klares uden gift og kunstigt fremstillede stoffer. Vera Cura tilbyder blandt andet naturlige midler mod lus samt en giftfri fluefanger. Almindelige gift-produkter er nemlig hverken gode for dig eller miljøet.


Gå på opdagelse i Vera Curas online shop og find de produkter, der passer til dine behov.Morgenfrue creme
Sanicare Morgenfruecreme Calendula Balsam 250 ml intensiv pleje til tør og ru hud. Dette morgenfrue ekstrakt ......

Skønhedsprodukter
Vera Cura fører et udvalg af skønhedsprodukter samt fugtighedscreme, gigt creme og andre hudplejeprodukter og produkter mod irriteret hud. Vi har stor fokus på natur hudpleje, og generelt fører vi kun naturlige produkter uden tilsætning af ......

ømme muskler
Har du brug for noget mod ømme muskler? Ømme muskler kan blandt andet opstå ved dårlige arbejdsstillinger eller ved dyrkning af sport. Vera Cura fører forskellige produkter til lindring af ømme muskler. Vera Cura Instant Relief er en hurtigt ......

Fugtighedscreme
Vera Cura fører et udvalg af skønhedsprodukter samt fugtighedscreme, gigt creme og andre hudplejeprodukter og produkter mod irriteret hud. Vi har stor fokus på natur hudpleje, og generelt fører vi kun naturlige ......

Natur bodylotion
Vera Cura tilbyder natur bodylotion til dig, som gerne vil pleje huden på en fornuftig måde. Vores natur bodylotion indeholder kun Aloe Vera gel, ......
Copyright © 1999-2008 Vera Cura A/S. Alle rettigheder forbeholdes.