VIS INDKØBSKURV

0 vare(r) i kurven
I alt 0,00 DKK


ømme muskler


Har du brug for noget mod ømme muskler? Ømme muskler kan blandt andet opstå ved dårlige arbejdsstillinger eller ved dyrkning af sport. Vera Cura fører forskellige produkter til lindring af ømme muskler.

Vera Cura Instant Relief er en hurtigt virkende creme til ømme muskler og led. Cremen påsmøres de ømme muskler og led og masseres grundigt ind. Instant Relief er beregnet til ømme muskler som resultat af for eksempel overbelastning i forbindelse med sport eller arbejde. Ved alvorlige skader skal man søge læge og vente til hævelsen har lagt sig, inden man begynder at behandle de ømme muskler med Instant Relief.


Vera Cura Muscle Relief er en langtidsvirkende muskel creme med pebermynteolie, som stimulerer blodgennemstrømningen til ømme muskler. Derved udrenses mælkesyre og affaldsstoffer hurtigere. Muskel cremen bruges ved ømme muskler ligesom Instant Relief, men hvor Instant Relief har en enestående "Her og Nu" virkning, er muskel cremen beregnet til vedvarende behandling. Vi anbefaler, at man ved stærkt ømme muskler starter med Vera Cura Instant-relief den første dag og derefter går over til at bruge Vera Cura Muscle-relief.

Om Vera Cura A/S
Vera Cura A/S har stor fokus på sundhed og velvære. Derfor forhandler vi 100% naturlige produkter indenfor forskellige produktkategorier.

Natur hudpleje
Vores naturlige hudplejeprodukter er ofte gode til irriteret hud. Produkterne, som for eksempel vores natur bodylotion, er lavet af 100% naturlige ingredienser. Har du irriteret hud, eller vil du bare gerne have produkter, som både er gode for dig og miljøet, er Vera Curas produkter sikkert noget for dig.

Ømme muskler og led
Lider du af ømme muskler og led, kan Vera cura tilbyde dig et udvalg af naturlige produkter. Er der problemer med leddene, er vores gigt creme en mulighed. Ved ømme muskler har vi forskellige muskel cremer, der kan påsmøres de ømme muskler og give lindring. Vi har også naturlig massageolie, som for eksempel mandelolie.

Naturprodukter
Hos Vera Cura lægger vi stor vægt på planters gode egenskaber. Hvorfor bruge kræfter på kunstigt at fremstille, hvad naturen selv har sørget for? Især Tea Tree og Aloe Vera planten har igennem de seneste år vundet stor anerkendelse som naturmidler. Vera Cura fører blandt andet produkter som Aloe Vera Gel, Drikke Aloe Vera og Tea Tree olie.

Giftfrie produkter
Selv insektudryddelse kan klares uden gift og kunstigt fremstillede stoffer. Vera Cura tilbyder blandt andet naturlige midler mod lus samt en giftfri fluefanger. Almindelige gift-produkter er nemlig hverken gode for dig eller miljøet.


Gå på opdagelse i Vera Curas online shop og find de produkter, der passer til dine behov.ømme muskler
Har du brug for noget mod ømme muskler? Ømme muskler kan blandt andet opstå ved dårlige ......

Skønhedsprodukter
Vera Cura fører et udvalg af skønhedsprodukter samt fugtighedscreme, gigt creme og andre hudplejeprodukter og produkter mod irriteret hud. Vi har stor fokus på natur hudpleje, og generelt fører vi kun naturlige produkter uden tilsætning af ......

Fugtighedscreme
Vera Cura fører et udvalg af skønhedsprodukter samt fugtighedscreme, gigt creme og andre hudplejeprodukter og produkter mod ......

Natur bodylotion
Vera Cura tilbyder natur bodylotion til dig, som gerne vil pleje huden på en fornuftig måde. Vores natur bodylotion ......
Copyright © 1999-2009 Vera Cura A/S. Alle rettigheder forbeholdes.